Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Factor N | Training en Coaching

Wij gaan elke uitdaging aan om andere te inspireren tot groei. Dat geldt voor zowel personen als organisaties! Dit doen we met een enorme drive die we waar kunnen maken omdat we ontzettend veel lol hebben en gezond werken en leven!

 

Evan Nieuwburg is Factor N en ik sta voor kwaliteit, inspiratie, energie, en concreet iets leveren. Training, Coaching en Organisatieadvies niet in de vorm van een rapport, theorie en adviezen maar door de handen uit de mouwen te steken en een advies dus ook omzetten in actie in de vorm van training en coaching. 

 

De N staat dus voor Nieuwburg maar ook voor '' in de statistiek. De insteek is gebaseerd op resultaatgericht experimenteren met werkvormen vanuit de Agile en Lean methodieken (of elke andere vorm die ik denk te kunnen gebruiken). 

 

Evan is dit bedrijf gestart om onafhankelijk de kwaliteiten te kunnen inzetten binnen de organisaties van de opdrachtgevers en in de vorm van open training. Niet statisch in 1 organisatie met risico op 'blinde vlekken' maar kortstondig in zoveel organisaties als mogelijk.

 

Evan Nieuwburg | Factor N

 

Evan

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen