Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Financieren in BALANS

Financieren in BALANS biedt graag een plek van uitwisseling voor iedereen die zakelijk of privé graag een manier vindt om zich anders te verhouden tot emoties, en iedereen die liefheeft, adviseert, belangen behartigt, conflicten hanteert, die aanstuurt of leiding geeft, doorleefde inspiratie kan meenemen en deze op een natuurlijke manier onderdeel kan maken van haar of zijn leven en werk.  

Als bewust ervaren instemming de kern van een contract is, dan raakt het vermogen om emoties te verstaan deze kern. Vanuit de visie van Financieren in BALANS op contracteren brengt onvermogen in het verstaan van verscholen emotionele processen verwondingen mee. Verwondingen die niet alleen het welbevinden en functioneren van mensen beïnvloeden, maar ook de kracht van samenwerking en het potentieel van organisaties. Ondanks alle maatschappelijke aandacht voor dit thema, en activiteiten in de financieel-juridische adviespraktijk op het gebied van alternatieve geschillenbeslechting, houdt het mensen 's nachts wakker en is de prijs van onsuccesvolle transacties en van rechtszaken hoog. 

Er is nog veel te doen zodat vertrouwen, veerkracht en creativiteit tot bloei kunnen komen. Want avonturen komen en gaan. Leven na of naast persoonlijk verlies. Start-up. Bedrijfsfinanciering. Samenwerken. Innovatie. Fusie. Turn-around. Opvolging. 

Anke Kootstra, facilitator systemisch werk met familiesysteemdynamiek, organisatiesysteemdynamiek en traumabewustzijn, en mede gedragen door een ruime interdisciplinaire ervaring als jurist in het corporate bedrijfsleven en rond familiebedrijven, is eigenaar van Financieren in BALANS. 

Anke is als initiatiefnemer verbonden aan de Initiatiefgroep Steenfabriek. Deze i-STNFBRK is een initiatief van social entrepreneurs vanuit de voormalige Steenfabriek D'n Oven in Udenhout. We werken aan transitie in het (werk)veld van onderwijs, zorg, wonen en werken.

Ondernemingsactiviteiten worden voor eigen rekening en risico uitgeoefend. Het KvK nummer van Financieren in BALANS is 17219830.
Financieren in BALANS is bereikbaar via 06-51318103 en via contact@financiereninbalans.nl
Adres: Van Ginnekenweg 12 5071 NJ Udenhout 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen