Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Frame21

De werkplek die net zo slim, flexibel en verrassend is als jij. Samen slimmer werken@frame21_nl voor ondernemers en werkgevers met passie & stijl!

Bij business en meeting center Frame21 in Roosendaal kun je het nieuwe ondernemen ervaren. Frame21 biedt plaats aan 200 werkplekken. Het is dé stek waar Fun, Flexibel en Fair Business centraal staan. Een bruisende community met oneindig veel mogelijkheden. Een plek waar al jouw zintuigen worden geprikkeld. Kantoorruimtes, vergaderzalen, flexplekken, virtual offices of een eventlocatie zijn bij Frame21 meer dan alleen ruimtes.

Beleving, grensverleggend, slim ondernemen en creatief. Dat alles gecombineerd met een vintage touch en een bourgondische twist. Kortom, ondernemen op zijn best!

Events

Bij Frame21 kun je ook terecht voor jouw event met een ruimte op maat. Of je nu met 10, 20, 40, 80 of 150 personen komt, wij zorgen voor een ruimte met een creatieve ambiance en een ruimte waar alles aanwezig is. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijheid om in onze DoCK 1 of DoCK11 een event te organiseren maar het kan ook in onze stijlvolle ClubLounge inclusief golfbaan. Frame21 is dé plek voor een uniek en persoonlijk event dat net even wat anders moet zijn. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen