Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Groene Wij

Wat is Groene Wij?
Groene Wij is een centrum voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording & verbinding. Een inspirerende broedplaats vol initiatieven op het gebied van gezondheid.

Wij werken met de meest gemotiveerde en sociale ondernemers aan één gezamenlijk doel; met onze diensten zoveel mogelijk mensen verbinden en helpen.

Groene Wij is een non-profit organisatie die doorgeeft wat wij ontvangen.

Hoe doen we dat?
Dat doen we o.a. door het aanbieden van yogalessen, meditaties, massages, sportlessen, therapieën, workshops, lezingen en nog veel meer! En natuurlijk voldoende mogelijkheden om gewoon samen een lekker theetje te drinken.

Hoe help jij mee?
Jij betaalt voor de lessen, workshops, lezingen e.d. van Groene Wij. En omdat wij relatief lage kosten hebben kunnen wij een groot deel van die opbrengsten storten in onze Pay-it-Forward Foundation. Met deze foundation bieden we dezelfde diensten - en meer - aan aan een iedereen het graag wil en kan gebruiken maar daar niet de mogelijkheid of middelen voor heeft.

Pay-it-Forward
Het Pay-it-Forward principe is het principe van delen en doorgeven. Wij creëren een plek waar je je kunt verbinden, kunt werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling en waar je dit direct doorgeeft aan iemand anders!

Zo willen wij laten zien dat er voor iedereen een plekje is en een mogelijkheid tot samenzijn, gezelligheid, geluk, groei én ontwikkeling. Dat we samen het stukje wereld waarop we leven, mooier kunnen maken.

Voor iedereen
Iedereen hoort erbij! Wat wij heel belangrijk vinden is om veel mensen bij Groene Wij te betrekken en de kans te geven hun talent te ontdekken en deze in te zetten. Dat kan zijn door een lekkere appeltaart te bakken en deze elke week te delen tijdens een thee/koffie-uurtje, de tuin bijhouden, kleine (timmer)klusjes doen of gastheer/vrouw zijn tijdens één van de evenementen.

Wil jij bijdragen aan dit gave initiatief? Kom dan naar één van onze activiteiten, help een handje mee op zaterdag of word Vriend van Groene Wij door ons te sponsoren en help zo mee de cirkel rond te houden, voor elkaar door elkaar.

Tot snel op onze mooie stek! 

Liefs Groene Wij

Voorweg 112
2715 NG Zoetermeer
info@groenewij.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen