Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Hada's Chocolates - Ada Romero

Ada Romero is Venezuelaanse maar woont nu al enkele jaren in Nederland. Zij heeft een culinaire passie sinds dat zij nog een kind was. Een passie die zij van haar moeder heeft geërfd en met haar heeft gedeeld. Na vele jaren in de financiële wereld te hebben gewerkt besloot zij van haar hobby haar beroep te maken. Zij heeft haar kennis en technieken verbeterd door middel van diverse cursussen in binnen- en buitenland. Zij wil haar kennis en liefde voor chocolade overbrengen aan al degenen die vandaag de dag de spannende en magische wereld van cacao en chocolade willen leren kennen. Iedere dag ontwikkelt zij zichzelf verder in dit vakgebied, vooral op het gebied van Venezolaanse cacao.Ada Romero is de oprichtster van Hada's Chocolates en Hada’s Cakes, beiden opgericht met het doel om de smaakpapillen van klanten te verwennen. Ada is de schrijfster van het boek BONBONS WITH PLEASURE, een praktische handleiding voor het zelf maken van bonbons. Hada’s Chocolates biedt verschillende cursussen aan op het gebied van chocolade, zowel online als face-to-face.

www.adaromero.com, www.hadaschocolates.com, www.hadascakes.com.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen