Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Hard//hoofd

Hard//hoofd beschrijft de wereld in woord, beeld en geluid. Het brengt maatschappelijke en culturele ontwikkelingen onder de aandacht. Het is jong van geest en intelligent; het verbaast zich, is kritisch en vraagt door.

Hard//hoofd waart rond in steden. Het danst, drinkt, viert en zoent, of zit met een boek achterin een café. Hard//hoofd weet dat esthetiek, ritme en dialoog verlichten, verbinden en versterken. Het is een oase, Hard//hoofd neemt de tijd.

Door het persoonlijke tot het publieke te verheffen is Hard//hoofd een bondgenoot. Wie Hard//hoofd leest begrijpt onze tijd beter en voelt zich er minder alleen. Hard//hoofd durft en geeft moed.

Steunend op twee redactionele pijlers biedt Hard//hoofd het werk aan: Literair verkent verhalen in proza, poëzie en huisvest ook andere autonome projecten. Actueel kijkt persoonlijk en kritisch naar de gebeurtenissen om ons heen; Hard//hoofd selecteert wat relevant is of dit zou moeten zijn.

Hard//hoofd biedt een platform voor doordachte, eigenzinnige verhalen en gesprekken. Door een scherpe eindredactie en intensieve begeleiding geeft het makers een kans om voor hun ideeën de best mogelijke vorm te vinden. Het vervult een rol als opleidingsinstituut.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen