Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Helene Spork en Joke Plaatsman

Over Helene

‘Helene heeft de gave van een scherpe geest, een warm gevoel en betrokkenheid. Helene ziet, voelt, hoort, begrijpt de problematiek in de organisatie en weet die op een zeer oorspronkelijke wijze zo te vertalen dat het probleem daardoor al een beetje opgelost is. Een unieke vrouw. Helenes aanwezigheid bevrijdt”, schreef iemand op mijn website.

Hoe die bevrijdende oplossing vorm krijgt, laat zich nooit precies voorspellen. Maar dát ie er komt, is een ding dat zeker is.
Ik heb een koffer vol academisch bewezen en energetisch effectieve methoden. Geef me de ruimte en ik pak vanuit mijn ervaring en intuïtie nou juist díe hamer uit mijn koffer, waarmee jouw wensen en vragen met één (ferme) tik transformeren in kansen, mogelijkheden en oplossingen.

Ik geniet van alles wat we met het hart op tafel doen, omdat Joke en ik koffers hebben, die elkaar naadloos aanvullen. Dat geeft alles wat we samen doen nog meer power.

Over Joke:

Al tijden was ik op zoek naar een coach of therapeut die mij kan verbazen, mijn wereldbeeld kan oprekken en mijzelf daardoor laat ontwikkelen. Joke heeft dat gedaan, met wijze aandacht voelde en keek ze op een zachte manier dwars door me heen en zette me weer met beide benen op de grond. Joke luistert, stuurt het gesprek en je voelt de ervaring waarmee ze op weg is om je eigenaar van de oplossing te maken. Sterk spul, alleen voor als je echt wilt veranderen”.

Door jarenlange ondersteuning bij verander- en ontwikkelingsprocessen aan zowel teams als individuen en door de vele intense begeleidingstrajecten als Gestalttherapeut ben ik inmiddels een expert op het gebied van communicatie vanuit het hart.

Deze ervaring maakt, samen met mijn talent voor tekenen en zingen, dat ik graag de resonanties van jouw hart of die van de zaak verbeeld of laat klinken.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen