Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Herstelreizen

Even uit je eigen vertrouwde omgeving, nieuwe indrukken opdoen en jezelf opladen. Een ‘herstelvakantie’ zorgt ervoor dat je weer écht voelt en leeft.  
Maar er is ook angst: wat als ik een terugval krijg? Bezorgt al het geregel me niet te veel stress? Durf ik dit wel alleen?
Met herstelreizen.nl kun je daarom begeleid op herstelvakantie. Je gaat samen met een coach die zelf ook met dit bijltje heeft gehakt en je angsten herkent en snapt. Hij of zij steunt je, motiveert je en geeft je zelfvertrouwen. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten! Dat kan met een groep gelijkgestemden of individueel.

Als ervaringsdeskundigen weten wij van Herstelreizen hoe het is om bang te zijn om weer nieuwe stappen te zetten. Toch is het ons gelukt om weer buiten onze comfortzone te gaan. Wij hebben manieren gevonden om weer te leven en ons waardevol te voelen. Op reis gaan heeft ons daarbij geholpen.
Tijdens de inspiratiebijeenkomsten vertellen verschillende ervaringsdeskundigen hoe het hen is gelukt die reis te maken. Je ontmoet daarnaast andere leden en wisselt ideeën uit. Ook krijg je informatie over de herstelvakanties. Schrijf je in voor nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of volg ons op Facebook of Twitter.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen