Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

innermoodz

Wij zijn de zusjes Wanda & Myra en we weten als geen ander hoe het is om uit verbinding te zijn. Niet alleen waren we jarenlang onszelf kwijt, maar ook elkaar. We begonnen aan de zoektocht naar onszelf, naar wie we werkelijk zijn. Die begon alleen en eindigde samen. Verwijderd van elkaar hadden we ieder ons eigen pad bewandeld. We waren tegen soortgelijke obstakels aangelopen, hadden dezelfde pijn doorgeworsteld en gelijke lessen geleerd.
Door te investeren in onze eigen ontwikkeling, nieuwe vaardigheden en patronen te integreren en onze hoogsensitiviteit in te zetten als kracht, kreeg ons verhaal een compleet andere wending. We leerden van onszelf houden en van daaruit konden we oversteken naar elkaar.
Onze zussenband is hechter dan ooit. En onze levens zijn drastisch veranderd. We zijn opnieuw gaan studeren, hebben het roer omgegooid door voor onszelf te beginnen, trekken de mensen aan die bij ons passen en volgen sindsdien alleen nog maar ons hart.
innermoodz is ons verhaal. Dit verhaal hebben we omgevormd tot een holistisch centrum. Om jou te helpen de relatie met jezelf te verbeteren, waardoor je gezonde verbindingen met anderen kunt aangaan.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen