Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Irwin Ment

Irwin Ment is de Innerviewer. Inspirator en motivator, enigst kind, vader en partner. 40 jaar jong. Sinds 1998 samen met levenspartner Katinka. Gezamenlijk voeden zij hun vier prachtige kinderen op. Irwin is een naar-binnen-kijker. Neemt verantwoordelijkheid voor zijn eigen leven, gedrag en geluk. Hij inspireert om goed te doen en wordt graag geïnspireerd door grootheden die de verandering zijn die ze in de wereld willen zien.

De eerste 25 jaar van zijn leven ontbrak het hem aan een stabiele liefdevolle basis. Een fysiek totaal afwezige vader en een emotioneel afwezige moeder leidde tot een intens verlangen en heftige reis om liefde te vinden, in zichzelf. Irwin deelt hier openhartig over. Hij ervaart zoveel liefde in zichzelf dat het overloopt. Door inzicht en ervaring wijst hij inmiddels anderen de weg naar binnen. Irwin heeft namelijk de gave om te connecten met de authenticiteit van een ander. In zijn aanwezigheid sta je jezelf toe om jezelf te zijn. Hij stelt je zo op je gemak dat jouw echte verhaal, wat jou heeft gemaakt tot uniek persoon, zich manifesteert. 

Irwin's missie is om een betere wereld te creëren, waar iedereen ertoe doet, welkom is en thuiskomt bij zichzelf. Je Inner-Zelf, onlosmakelijk verbonden met de rest.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen