Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

ITSYdot adviseert en bemiddeld in overall IT onderwerpen, daarnaast volop actief in het verzorgen van diverse trainingen/cursussen. 

 

In een tijd waar IT een steeds belangerijker aspect wordt in de bedrijfsvoering, gebeurd het vaak dat een ondernemer nog te afhankelijk is van de adviezen van een IT-er. Dit brengt enorme risico's met zich mee want al het vertrouwen wordt neergelegd bij een persoon of soms een kleine groep mensen. De verantwoordelijke IT-er heeft vaak geruime ervaringen op beperkte gebieden. Dit zorgt einde aan de streep ervoor dat er beperkte inzicht is om te kunnen meespelen op een groot speelveld.

 

ITSYdot brengt hier verandering in door kennis en ervaring te delen met elkaar. Als een onafhankelijke en complete IT adviseur en bemiddelaar. 
Zonder belangen om eigen diensten te verkopen, maar puur objectief te kijken naar wat de beste oplossing is voor de desbetreffende uitdaging.

 

De trainingen/cursussen gegeven door ITSYdot zijn altijd gebasseerd op praktijk ervaringen. De feedback die word gegeven zijn vaak positief en de mensen vinden het duidelijk en leerzaam.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen