Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

KPN Nederland

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten. Met een breed scala aan producten en diensten bedienen we met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen – in binnen- en buitenland. Van prepaid bellen in de VS, tot interactieve HD-televisie in Nederland.

In de wereld, de maatschappij waarin we leven is technologie het kloppend hart, de levensader. Onmisbaar, vanzelfsprekend, als water uit de kraan. Technologie maakt moderne ICT en telecommunicatie mogelijk. Technologie verbindt, maakt het verschil. Laat grenzen en drempels verdwijnen, overbrugt barrières van afstand en tijd. Maakt het leven en werk completer. Zorgt voor veiligheid, redt levens en maakt de wereld duurzamer. Technologie verrijkt en helpt doelen te bereiken, maakt zakelijke successen én persoonlijke dromen en verwachtingen waar.

 

Internedservices, 100% dochteronderneming KPN:

Internedservices is een van de grootste Nederlandse aanbieders van IT- en cloud solutions. Ze zijn dè specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit. 160 dedicated professionals werken elke dag aan één doel: succes realiseren voor haar klanten. Met 20 jaar ervaring en ruim 30.000 klanten begrijpen ze de uiteenlopende IT-behoeften van ondernemend Nederland.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen