Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

KRYS BRAND.ID

We voelen het als onze missie om betekenisvolle brands, 'Krystel Clear' te branden zodat ze vanuit authenticiteit super aantrekkelijk worden voor hun focusgroep.

 

Betekenisvolle brands typeren wij als brands met een bepaalde kijk op het leven,

ze staan ergens voor en willen daarvoor strijden. Door hun eigenzinnige kijk 'te branden' vallen ze op een moeiteloze manier op. (verhoogd onderscheidend vermogen)

 

Onze kernwaarden: inspirerend & onderscheidend zijn, vernieuwend creatief, betekenisvol / van waarde zijn, praktisch & betrouwbaar

 

Visie

Wij vinden het super waardevol om betekenisvolle brands te helpen meer impact te maken d.m.v. branding. Want als brands inzien dat je pas écht onderscheidend kunt zijn als je goed onderzoekt wat de merkpersoonlijkheid is en weet wat de drijfveren zijn, maak je brandgerelateerde keuzes veel makkelijker. Dan pas kan je authentiek vormgeven, het merkverhaal vertalen in jouw unieke BrandDesign.

 

Want een Superbrand heeft niet zomaar een mooi design, je herkent de waarden van het brand er in, je VOELT er iets bij omdat je alle zintuigen prikkelt door de visuele vertaling van je fundamentele kern.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen