Latin Mania Events

De altijd lachende DJ Latin Mania is in 1971 geboren op het mooie eiland Curaçao. Opgegroeid met een vader die thuis al grote feesten organiseerde, zijn muziek en entertainen hem met de paplepel ingegoten. Hoewel latin muziek altijd een grote rol speelde in zijn leven, begon DJ Latin Mania pas omstreeks 2007 zelf plaatjes te draaien.

Eerst draaide hij onder zijn eigen naam “DJ Marco” in lokale Limburgse cafés en clubs. Maar zijn reputatie snelde hem al gauw vooruit, en in no-time was DJ Latin Mania(zoals hij zich inmiddels een nieuwe pakkende naam had aangemeten) een bekende en veelgevraagde DJ binnen de latin-scene. Zo heb je hem kunnen horen bij onder andere Bachata Lounge, Club Fiera, The Exclusive Bachata Night, Latin Underground, Dutch Kiomba Festival, Euro Salsa Festival, Bachata Boost Festivl, Luxembourg Unified Dance Festival en nog veel meer.

In 2010 is hij gestart om evenementen te organiseren en zo is BACHATA MANIA ontstaan. Het begon als een klein concept wat - 8 jaar verder - uitgegroeid is tot 1 van de beste en bekendste latin events in Nederland. In 2015 is Bachata Underground ontstaan. Ondertussen zijn beide evenementen niet meer weg te denken uit de Latin scene en keer op keer zie je de trouwe bezoekers terug komen.

 

Helaas, er zijn geen komende evenementen