Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Laura Hindriks & Sabine De Bruijn

Laura Hindriks is de stuwende kracht achter Laura’s Advies. Ze studeerde in 2014 af als kleur- en interieuradviseur aan het Cibap (Vakschool voor verbeelding) in Zwolle.

Inspiratie en enthousiasme delen, dat doet Laura het liefst. Ze prijst zich dan ook gelukkig dat ze dit naar hartenlust kan doen voor haar eigen interieuradviesbureau. Laura’s Advies werkt als interieurvormgever voor particulieren en ondernemers.

Sinds januari 2017 is Eva Veenman (links) parttime in dienst om Laura Hindriks (rechts) achter de schermen te versterken. Daarnaast werkt Laura’s Advies samen met een groot netwerk van professionals en verwelkomt regelmatig stagiaires.

Een jaar geleden volgde Laura bij Sabine een training Menselijk Zakendoen. Sabine is geen standaard salestrainer maar helpt jou als ondernemer met het verkopen van jezelf op een manier dat bij jou past. De basiskennis die Laura tijdens haar training bij Sabine heeft opgedaan, deelt ze graag met jullie. De innovatieve Sabine vult de training op haar eigen wijze aan en zet je aan het denken. Sabine laat je nadenken over goede en effectieve communicatie, hoe je goed samenwerkt om lekker bezig te kunnen zijn met het vak!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen