Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

LeadingLean & Leitsager

LEADING LEAN

Wilt u in uw organisatie een duurzame verandering realiseren en betere resultaten boeken? Leading Lean kan u daarbij helpen. Dat doen we door uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, uw medewerkers te trainen en ze te begeleiden in veranderingsprocessen. We verbinden in onze aanpak de 'zachte' kant (gedrag) van Lean Leiderschap en verandermanagement met de 'harde' kant (resultaten in cijfers) van Six Sigma. We werken sterk praktijkgericht en in combinatie met onze beproefde methodiek kunnen we opgedane ervaringen ook direct en praktisch toepassen in uw organisatie. Zo haalt u het maximale uit uw medewerkers en organisatie en realiseert u echte doorbraken in uw resultaten.

Afhankelijk van uw behoefte acteren we als adviseur, projectleider, coach, trainer en/of interim manager. Bezoek onze website www.leadinglean.nl of bekijk onze profielen op LinkedIn voor meer informatie. 

Marcia Richardson
Brigitte Dusseldorp

 

LEITSAGER

Wij zetten onze 40 jaar gezamenlijke werkervaring vanuit de industrie en olie-gas-energie branche in bij ondernemingen in Noord Nederland die een koersverandering willen hun interne bedrijfsprocessen willen optimaliseren. Wij helpen met onze brede kennis en ervaring van Lean, Six Sigma en veranderkunde om duurzame verbeteringen en koersverandering te realiseren. Hands-on, met aanndacht voor de mens en resultaat gericht, op een manier die bij de organisatie past. 
Wij van Leitsager geloven dat wanneer mensen plezier hebben in hun werk, en vooral ook weten waarom ze het doen en wat hun bijdrage is, zij het allerbeste resultaat leveren. Voor zichzelf, het bedrijf en de klanten.  

Meer informatie is te vinden op onze website www.leitsager.nl of op LinkedIn 

Lucie Kraaijeveld
Machtelt Dijk

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen