Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

LifeTimeGrowth powered by: NSE Blaricum NL

Prof. Dr. Nico Schraag (1948) studeerde, na het volgen van middelbaar onderwijs, onder andere:                    ‘Applied Behavioral Sciences’ met als hoofdvak: ‘Psychologie van de Interactie’ en als bijvak: Marketingcommunicatie aan de Universiteit UCLA te Los Angeles Californië, U.S.A. 

 Werkte vervolgens in respectievelijk verkoop-lijn- en staffuncties voor nationale en internationale organisaties op het gebied van handel en dienstverlening rond Consumenten en Farma. De volgende carrierestap was: Organisaties verrsterken op Communicatiemanagement en –Strategie.  Heeft dus zelf als verkoper en leidinggevende ervaring opgedaan met marktbewerking en commerciële communicatie en bestuurs communicatie. Werd vooral tijdens en na die periode, geïnspireerd te werken aan de uitdaging: verkopers, leidinggevenden en allen die optimaal willen communiceren,  makkelijker en ontspannen te leren verkopen.

Hij verzorgt al jaren interactieve lezingen en workshops met als doel: van jou die skills te laten ontdekken welke beinvloeden, overtuigen en verkopen van en aan anderen gemakkelijker  maken.

De praktijk staat centraal; mijn relaties in de zakelijke wereld en Overheid in Nederland en Internationaal bij mijn Masterclass aanpak: veel interactie, praktische tips, motiverende vragen en een methode van aanpak waardoor je sneller betere zakencontacten legt. en verduurzaamt.  Nico Schraag verzorgt een aantal Masterclasses en je ontvangt er als startbonus een over je zelf in te vullen set van drie Talenten profiel Analyses on line  bij. Zodat je sneller weet wat je sterke punten zijn en hoe je aande versterking van je andere communicatie werkt. Nico Schraag heeft zich aan een aantal prominente Netwerkorganisaties verbonden en biedt nu een uitzonderlijk aanbod interactieve Masterclasses aan. zie ook de websites

Nico Schraag is bereikbaar via www.nicoschraag.nl    www.nsedynamicals.nl  lifetimegrowth.nl    het snelst kontakt gaat via: info@nicoschraag.nl  en +31 6 53 202 417

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen