Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Living Chi - Britta van Arman

Mijn naam is Britta van Arman. Ik optimaliseer ruimtes, ben een planner, energie transformator, genezer en voeler, health addict, food lover, moeder van twee internationaal opgevoede kinderen en down-to-earth doener. 

Ik was voor lange tijd organisator van evenementen en heb daarbij de ruimtelijke opzet van internationale conferenties en tentoonstellingen gepland. Bij het betreden van een nieuwe ruimte is mijn hoofd meteen bezig het gebruik van een ruimte te optimaliseren. In gedachten verzet ik dan meubilair, herpositioneert muurdecoratie en harmoniseer kamers afhankelijk van hun gebruik en de behoeftes van de bewoner of gebruiker.

Ruimtes en hun invloed op welzijn en gedrag, hebben me altijd gefascineerd!

Als perfectionist wilde ik ook een goede basis bouwen voor wat ik als mijn roeping voel. Het studeren van binnenhuisarchitectuur gaf me inzichten over de praktische aanpak van de ruimtelijke ordening en vragen met betrekking tot ruimtelijke energieën werden tijdens mijn Feng Shui studies beantwoord. Deze combinatie stelt mij in staat om de beste plaatsen te definiëren voor het slapen, eten en drinken, evenals het werken. Het was een logische vervolgstap om deze vaardigheden te gebruiken om mensen ook te helpen bij het voorbereiden en stylen van hun huizen voor de verkoop; daarom heb ik ook nog mijn vaardigheiden op gebied van verkoopstyling uitgebreid en ben gecertificeerde verkoopstyliste.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen