Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Love Your Interior

Via deze pagina kan jij je aanmelden voor de verschillende activiteiten van Love Your Interior.

ONZE MISSIE: Jou inspireren om je woondromen waar te maken! Waarom? Omdat we het heel belangrijk vinden dat je huis of je werkomgeving een plek is waar jij je thuis voelt en jij jezelf kunt zijn zodat je het beste uit jezelf kunt halen!

Love your interior is opgericht door Interieurontwerper en stylist Mignon van de Bunt;

Waarom ben ik Love Your Interior gestart?
Als Interieurontwerper, stylist en productdesigner ben ik dagelijks aan het werk voor klanten met het realiseren van hun woondromen.

Interieur is mijn passie dus hoe leuk is het dat ik anderen daarmee mag helpen en van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.

Steeds vaker werd ik gevraagd of ik niet ook een workshop wilde geven, dit heb ik in het verleden wel gedaan maar met een workshop heb je veel te weinig tijd om echt tot in detail te kunnen treden. Maar omdat het zo vaak werd gevraagd zijn we met ons team bij elkaar gaan zitten en hebben we toen de cursus ‘ Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’ ontwikkeld.

Met de cursus leer je zelf je eigen interieurplan te maken. We begeleiden je door het hele proces maar de uitvoering doe je zelf. De cursus wordt in kleine groepen gegeven wat als bijkomend voordeel heeft dat naast dat het gezellig is en je van elkaars ervaringen kunt leren, je elkaar ook kunt inspireren. Of je kunt de cursus online volgen wat natuurlijk handig is omdat je hem dan lekker in je eigen tijd en tempo kunt doen!

Toch liever persoonlijk advies? Dat is zeker mogelijk! Maak dan een afspraak voor een persoonlijke speeddate met een van de stylistes.

“Het is zo ontzettend leuk om de resultaten van de cursisten te zien en dat iedereen daadwerkelijk zijn woondromen aan het waarmaken is!”

 

 

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen