Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Mark Teeuwissen

Ik ben Mark Teeuwissen, makelaar 3.0, en het is mijn missie dat iedereen woont zoals dat hem of haar gelukkig maakt.

 

Ik wil alle (toekomstige) woningeigenaren informeren, inspireren, interesseren en activeren om zelf die keuzes te maken die echt bij hen passen en bij hun levenssituatie.

 

Als Expert Gelukkig Wonen geef ik je in mijn video’s op Youtube tips over het verkopen, aankopen, huren en financieren van je woning. Maar ook over het creëren van meer woongenot in je huidige huis. Ik ga je laten zien hoe we in de toekomst waarschijnlijk gaan wonen en wat goede stappen zijn in je woon-carrière en hoe je gezond en duurzaam kan wonen. ...En dat allemaal met maar één doel: dat jij je gelukkig voelt in jouw woonsituatie.

 

Ik ben een makelaar die ooit in het vak begonnen is omdat ik zelf slechte ervaringen met makelaars had. Ik was er toen van overtuigd dat dat beter kon en ben mijn eigen kantoor gestart. Ik heb een boek geschreven over de beste technieken en strategieen om je woning te verkopen, begeleid en coach particulieren in hun verkoop- en aankoopproces en geef second opinion sessies voor eigenaren van onverkochte huizen. 

 

Met Makelaardij 3.0, een echt volledige nieuwe stijl, werk ik met een menukaart zodat je als verkoper of koper altijd zelf kunt kiezen aan welke diensten of advies jij behoefte hebt. Niets meer en niets minder. Van volledig ontzorgt, losse deeldiensten (modules) tot aan één-op-één verkoop-coaching. 100% transparant, dus altijd met vaste prijzen en inclusief BTW.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen