Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Mens en Succes - social communication engineering

 

Mens en succes werkt als intermediair door bij veranderingen van bedrijven aanwezig te zijn. Een essentiëel onderdeel van verandering is kennis, hierin geeft mens en succes advies en begeleid het opleidingstraject wat bij de verandering hoort. Mens en Succes functioneert hierin als intermediair door zowel opleidingsvragen te formuleren; als te beantwoorden op het gebied van opleidingen en trainingen.  Om dit te realiseren zoekt Mens en Succes de juiste kennis. De kennis word aangeboden door bestaande opleiders binnen het netwerk en erbuiten. 

 

Visie

Mens en succes streeft naar het ondersteunen van organisaties door het uitzetten van kennis. Mens en succes zoekt kennis en deelt deze vervolgens met organisaties om succesvolle verandering of continuïteit te waarborgen. 

 

Missie

Mens en Succes heeft als missie organisaties te ondersteunen door het formuleren en beantwoorden van opleidingsvraagstukken. Dagelijks streeft Mens en succes naar het beantwoorden van opleidingsvraagstukken en het delen van kennis. Dit doet mens en succes doormiddel van bestaande kennis te zoeken en deze op de juiste plaats onder te brengen. Mens en succes deelt deze kennis met organisaties die aan verandering onderhevig zijn. Om de mens in de organisatie succesvol te laten functioneren en continuïteit te waarborgen voor de Organisatie. 

 

 

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen