Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Michelle Coops

Ik ben diep gefascineerd door woorden. Altijd al geweest. Woorden zijn pure magie. En net als elke goochelaar heeft moeten oefenen op zijn magic tricks, kun je magie met woorden leren om de inhoud van je verhaal helder over te brengen. Daar zit een relatie met hedendaagse psychologie, eeuwenoude verhalen vertellen, neuromarketing enzovoorts. De taalkundige kant, spelling, grammatica, interesseert me eigenlijk nog het minst (ssst… niemand vertellen).

 

Ik startte mijn copywriting business in 2011. En ik bleek ook nog eens succesvol te zijn! Wow, dat was te gek. Vooral toen ik dwars tegen de stroom inging, mijn mantelpakjes ritueel verbrandde (spreekwoordelijk) en mijn make-updoos permanent sloot. Take it or leave it, this is me. "Michelle, ik wil alleen maar met jou werken!" hoorde ik toen steeds vaker. Een compliment, maar fuck… ik kon het werk niet meer allemaal aan.

 

Mijn magic tricks bleken beperkt tot woorden: ik kon de 24 uur in mijn dag niet verdubbelen met een toverstok. Het moest anders als ik een zenuwinzinking wilde voorkomen. Hoe kon ik meer mensen in één keer te helpen? Daarom geef ik nu trainingen. Met mijn trainingen help ik kleine ondernemers, alleen of met een klein team, om van hun business een brand te maken. Zij ontdekken welke woorden hun onderscheidend maken van de rest en hoe ze die strategisch kunnen inzetten.

 

Your brand is a personality, baby! Hoop je daar te zien!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen