Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Mission Possible

De meeste mensen die nog nooit van Jezus gehoord hebben, of nooit de kans hebben gehad om voor Hem te kiezen. Leven in landen die we “gesloten landen“ noemen. In deze landen is evangelisatie beperkt tot niet mogelijk. Mensen die wel voor Jezus kiezen en dit openlijk beleiden bekopen dit vaak met een gevangenisstraf, marteling of zelfs de dood. Over de hele wereld bidden mensen voor deze gesloten landen om deze open te breken. En over de hele wereld roepen mensen tot God om deze naties in te gaan en Gods heerlijkheid en aanwezigheid mee te brengen! Lees Handelingen 13:47.

Wij geloven dat het oogsttijd is en dat de Heilige Geest wil doorbreken in elk van deze geweldige landen die God zelf schiep. Het is tijd voor elk gesloten land om te worden geopend. Wij zien daarin ook fantastische dingen gebeuren over de hele wereld. Zo werden onlangs werden in Myanmar en Laos deuren geopend voor het evangelie. Gospel Music Festival houdt in steeds meer landen die gesloten zijn grote Gospel Music Festivals waar duizenden mensen gered worden wanneer ze kiezen voor Jezus en voor Hem gaan leven.

Niet alleen in de gesloten landen maar in elk land wil God doorbreken, omdat het seizoen is aangebroken dat Jezus terug gaat komen en Zijn Glorie steeds meer aan het toenemen is. Een seizoen waarin alles mogelijk is. Mission Possible Europe is een stichting die onstond in een vierdaagse, internationale zendingsconferentie voor mensen die een hart hebben voor opwekking en transformatie en geloven in een zielenoogst van vele mensen. We werken nauw samen met ESBS.org en andere grote zendingsorganisaties zoals CFAN, IAHM, IRIS, YWAM en vele anderen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen