Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Netwerkplein Makro Wateringen (www.makro.nl/evenementen)

WELKOM OP HET NETWERKPLEIN IN WATERINGEN! 

Op het netwerkplein kun je werken, netwerken, vergaderen, koffie drinken en lunchen. Het is gratis om bij ons een werkplek te boeken en er is altijd voldoende parkeergelegenheid. 


FLEXWERKEN & VERGADEREN

Iedereen die op het netwerkplein komt nodigen we uit zich voor te stellen aan collega ondernemers. Zo ontstaan nieuwe contacten en faciliteren we werkplekken waar kennis wordt gedeeld.
Reserveer een flexplek of de vergaderzaal door hierover te mailen naar:
netwerkplein.wateringen@makro.nl
en kom flexwerken en/of vergaderen bij het Netwerkplein Wateringen!


LEZINGEN, WORKSHOPS & NETWERKEN

Verder zijn er geregeld diverse evenementen en workshops die voor jou als ondernemer interessant kunnen zijn. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de aankomende evenementen die hier in Wateringen zullen plaatsvinden. 
https://www.makro.nl/evenementen en kies voor locatie Wateringen.


BEREIKBAARHEID

Makro Wateringen is gelegen op een locatie die goed bereikbaar is. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer kun je de locatie goed bereiken. Vanuit Delft CS met de bus 37, vanuit Station Rijswijk tram 17 en vanaf Den Haag tram 16 en 17 stoppen vlakbij Makro Wateringen. 


MAKRO

Bij Makro kun je werken of vergaderen onder het genot van een goede en zeer betaalbare verse kop koffie, een lekker vers broodje of een scherp geprijsde warme maaltijd in onze foodcourt. En handig: combineer werken met het doen van je inkopen.

Vraag hier je GRATIS Makro-pas aan en maak gebruik van alle voordelen: https://www.makro.nl/pasaanvragen 

 

Heb je vragen? Neem dan contact op met de Netwerkcoördinator: 
netwerkplein.wateringen@makro.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen