Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Netwerkplein Wateringen (www.makro-netwerkplein.nl)

WELKOM OP HET NETWERKPLEIN IN WATERINGEN! 

Op het netwerkplein kun je werken, netwerken, vergaderen, koffie drinken en lunchen. Het is gratis om bij ons een werkplek te boeken en er is altijd voldoende parkeergelegenheid. 


FLEXWERKEN & VERGADEREN VOLGENS SEATS2MEET-CONCEPT

Iedereen die op het netwerkplein komt nodigen we uit zich voor te stellen aan collega ondernemers. Zo ontstaan nieuwe contacten en faciliteren we werkplekken waar kennis wordt gedeeld. Dit doen we door het zichtbaar maken van kennis en mensen actief aan elkaar te verbinden.
Door een account aan te maken op Seats2meet (www.seats2meet.com) kun je jouw kennis en vaardigheden zichtbaar maken en wordt kennisdeling en verbinding online en offline mogelijk gemaakt.
Reserveer een workspace of meetingspace op seats2meet.com en kom flexwerken en/of vergaderen bij het Netwerkplein Wateringen!


LEZINGEN, WORKSHOPS & NETWERKEN

Verder zijn er elke week diverse evenementen en workshops die voor jou als ondernemer interessant kunnen zijn. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de aankomende evenementen die hier in Wateringen zullen plaatsvinden. Daarnaast zijn er maandelijks terugkerende events zoals Netwerk Koffie en Netwerkborrel waarbij ontmoeten en netwerken centraal staan.
https://www.makro-netwerkplein.nl/locatie/wateringen


BEREIKBAARHEID

Makro Wateringen is gelegen op een locatie die goed bereikbaar is. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer kun je de locatie goed bereiken. Vanuit Delft CS met de bus 37, vanuit Station Rijswijk tram 17 en vanaf Den Haag tram 16 en 17 stoppen vlakbij Makro Wateringen. 


MAKRO

Bij Makro kun je werken of vergaderen onder het genot van een goede en zeer betaalbare verse kop koffie, een lekker vers broodje of een scherp geprijsde warme maaltijd in onze foodcourt. En handig: combineer werken met het doen van je inkopen.

Vergaderen of werken in Makro kan ook zonder Makro pas! Mocht je een pas willen aanvragen, kan dat via deze link: https://www.makro.nl/pasaanvragen 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen