Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

NEWENERGY4YOU -Susan Wind

 

Als [commercieel] teksten fanaat help ik therapeuten en coaches die moeite hebben met het smeuïg op papier zetten van hun prachtige verhaal.

Ik laat ze inzien dat ze meer klanten krijgen door hun authentieke verhaal te vertellen vanuit het hart, zodat de lezers een oprechte verbinding met ze voelen.

Ik heb al vele ondernemers geholpen uit te zoeken wat zij hier te doen hebben op deze planeet [hun ‘Why”] en dit te vertalen naar een pakkende tekst. Maar ik vind het ook belangrijker dat ze zelf ontdekken hoe ze op een eenvoudige manier met simpele aanpassingen teksten kunnen schrijven, zodat ze meer klanten aantrekken.

Als ik niet schrijf of coach, ben ik elke dag een slaaf van mijn stappenteller en tel driftig elke avond mijn Weight Watch punten in de hoop dat ik mij niet overeten heb of teveel drink veel lekkere cappuccinonootjes heb gedronken met mensen die mij inspireren.

Sta ik elke zaterdag fanatiek juichend aan het voetbalveld van mijn zoon en dompel mij graag onder bij mijn geitenwollen sokken therapeuten collega’s om even alles weer los te laten wat mij op dat moment belemmerd.

Daarnaast geef ik regelmatig rondleidingen aan boord van indrukwekkende cruiseschepen, gewoon omdat ik dit super leuk vind.

Ik organiseer trainingen en workshops en ik ben gek op 1 op 1 coachingsgesprekken met een heerlijk bakje cappuccino. Ook ben ik als coach verbonden aan het MasterMoves programma van Eelco de Boer. Maandelijks help en inspireer ik de deelnemers van MasterMoves met het schrijven van pakkende teksten in de breedste zin van het wo

En werk ik hard aan mijn nummer 1 van mijn bucketlist: ik wil binnen 2 jaar dè Copywriting-expert worden voor therapeuten en coaches.  
Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen