Afbeelding voor organisatorprofiel

Open Monumentendag Utrecht

https://www.openmonumentendagutrecht.nl/

'Erfgoed voor iedereen’ is het thema van de 35e Open Monumentendag Utrecht op zaterdag 11 september a.s. In totaal zijn zo’n 80 monumenten tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken. Kijk voor meer informatie en een volledig overzicht van de opengestelde monumenten op www.openmonumentendagutrecht.nl.

Open Monumentendag en Covid

Gezien de huidige ontwikkelingen - en er vanuit gaande dat het virus niet onverwacht weer de kop opsteekt - denken we dat we de dag in principe zonder beperkingen kunnen organiseren. Al houden we er nog wel rekening mee dat de 1,5 metermaatregel van toepassing is. Voor kleinere monumenten en privé woonhuizen, waar de 1,5-meter lastig is te waarborgen en voor een aantal activiteiten, bieden we de mogelijkheid aan om gebruik te maken van ons reserveringssysteem.

Plan uw bezoek

Voor een beperkt aantal monumenten en activiteiten werken we met een reserveringssysteem. Om teleurstellingen te voorkomen is het daarom gewenst om uw dag vooraf goed te plannen en een reservering te maken voor het monument of activiteit op het gewenste tijdstip.

Wij stellen het bijzonder op prijs dat onze hoofdsponsor - gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM - ook dit jaar deze reserveringsoptie weer mogelijk maakt.

Wij wensen u alvast veel plezier!