Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Powered by Twente Innovation Events

Powered by Twente Innovation Events is de centrale spil voor events in het Twentse innovatienetwerk. Zij huist als een zelfstandige en zelfvoorzienende organisatie in het brandpunt van het Kennispark. Met jaarlijks 150 events, voor een flink deel zelf ontwikkeld en georganiseerd, zorgt Powered by Twente Innovation Events voor onverwachte ontmoeting en verdieping tussen mensen met uiteenlopende achtergronden. 

Het zijn die events waar mensen creatieve en inspirerende gedachten vormen, die leiden tot innovatie en vernieuwing. Powered by Twente Innovation Events brengt initiatieven voor lezingen en events in kaart, neemt initiatieven voor vernieuwing en aanvulling, stemt af met organisaties en zorgt daarmee voor een stevig aanbod aan uitdagende, inhoudsvolle en verassende meetings. Het draagt bij waar nodig, ondersteunt waar wenselijk, voert uit wanneer dat bijdraagt en laat elk initiatief in de eigen waarde. Doel is een stevig innovatieprogramma dat ondernemers en innovators aanzet tot kennismaking en, ook letterlijk, het maken van kennis. 

Met de ontwikkeling en organisatie van events als het Innoversum InnovatiecongresYoung Technology Award,  Startup Weekend Enschede, Route Suc6, Inspire2connect, Fund the Future, Zsaaie sessies en diverse andere workshops en bijeenkomsten bewijst Powered by Twente Innovation Events haar ervaring en expertise.

The Gallery
Vanuit haar positie middenin het Kennispark gebied kan Powered by Twente Innovation Events de verkregen innovatie ook fysiek laten groeien door deze te enten in The Gallery, een hightech innovatieomgeving van 40.000m2. Hierin bevindt zich een unieke combinatie van hardware (bedrijfshuisvesting), smartware (toegang tot kennis, kapitaal en kunde) en software (dienstverlening). De smartware wordt geleverd door Powered by Twente Innovation Events. The Gallery vormt het hart van de samenwerking van Kennispark Twente, Universiteit Twente, Saxion, hightech innovatiebedrijven en incubators als Venturelab, SmartCreation en BTC-Twente. De eerste fase van The Gallery is in april 2014 feestelijk geopend door Koning Willem-Alexander. 

Powered by Twente Innovation Events is een unieke propositie, met een unieke formule die daadwerkelijk bijdraagt aan het ontstaan van innovatie. The Power of Twente!

Helaas, er zijn geen komende evenementen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen