Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

PreziTraining.nl - Official Prezi Expert

Een Prezi Training moet bijdragen aan het vermogen om representatieve presentaties te ontwikkelen die aansluiten bij jouw doelen en jouw dagelijkse praktijk. Gebruiksgemak, toepasbaarheid en handelingssnelheid zijn de belangrijkste speerpunten.

Al sinds 2011 is Mr.Prezident hét bureau om je Prezi presentatie te laten maken. Wij onderscheiden ons door een grote passie voor presenteren en design. De sterke band met onze klanten en Prezi hebben wij aan deze passie te danken. Deze passie zetten onze Prezi Trainers graag in om u aan de slag te laten gaan met Prezi.

Een Prezi leren maken doe je sneller dan je denkt. Dankzij onze Prezi Training ben je binnen een halve dag een ‘Prezi Pro’ met een certificaat op zak. Ons programma is niet alleen gecertificeerd door, maar ook ontwikkeld in samenwerking mét Prezi. De basis van Prezi onder de knie? Bekijk snel onze aanvullende trainingen, casussen en Presentatie Workshop.

Prezi geeft veel om haar gebruikers. Om die reden bestaat het Prezi Expert Programma. Als Indepedent Expert is Mr.Prezident een erkende specialist met een garantie voor kwaliteit. Niet alleen op het gebied van techniek en design, maar ook op het gebied van Prezi Training! In samenwerking met Prezi gebruiken we de feedback van onze deelnemers om onze Prezi Training keer op keer aan te scherpen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen