Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Het QO is gehuisvest in een uniek, levend gebouw en is een nieuwe beleving voor zowel reizigers als locals. Het QO is de toekomst van hospitality.
 
 
Prettig en comfortabel reizen vinden wij belangrijk. Oprechte betrokkenheid bij de wereld ook. We zorgen er graag voor dat jij je goed voelt en tegelijkertijd koesteren we de planeet. Wij vinden op een zinvolle manier bijdragen aan de wereld belangrijk en dat gaat prima samen met het bieden van luxe. Daarom hebben we een plek ontworpen die stimuleert, inspireert en fascineert. Waar reizigers zich een local kunnen wanen, en locals zich thuis voelen. Een plek waar je kunt zijn wie je bent, in een omgeving met mensen net als jij.

*Op veel van onze events is een fotograaf aanwezig om het event vast te leggen. Wil je absoluut niet op de foto? Laat het ons of de fotograaf op die dag weten, dan zorgen we dat je er niet op staat. | During many of our events there is a photorapher present to take pretty shots. Do you prefer not to be in the picture? Let us or the photographer know. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen