Afbeelding voor organisatorprofiel

Reshift Business Innovation

Reshift Business Innovation is als onderdeel van Reshift Digital BV toonaangevend als het gaat om content over IT & Technologie, consumentenelektronica, gaming, computertechnologie of populairwetenschappelijke thema’s voor zowel consumenten als onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Met bevlogenheid bedacht, ontwikkeld en verspreid door onze eigen specialisten. Dat zorgt ervoor dat onze merken elke maand een zeer grote doelgroep weten te prikkelen, te inspireren en te activeren.

Reshift Business Innovation is gespecialiseerd in Enterprise innovatie. Wij faciliteren en verbinden technologische kennis & innovatie met overheden, bedrijfsleven en onze communities. Dit doen wij via de inzet van onze magazines, artikelen, academies, webinars, videolibraries, white papers, online platformen en evenementen. Via onze channels bieden wij IT managers, Onderwijsprofessionals, CIO’s, CIO’s, developers, IT- Architects en innovators nieuwe inzichten om groei en innovatie te stimuleren in een voortdurende veranderende technologische omgeving.

Daarnaast bieden wij aanvullende diensten als lead generation services, research, custom events [zoals hackatons] maar verbinden onze kennis en netwerken ook graag met het onderwijs en onze toekomstige generatie. Zo is Reshift Business Innovation de bedenker en ontwikkelaar van verschillende educatieve programmeer pakketten (Bendoobox , Arduino Educatief en organiseren en/of ondersteunen we in samenwerking met onze businesspartners belangeloos buitenschoolse coding evenementen voor kinderen in de leeftijd 8 t/m 14 door heel Nederland.

Helaas, er zijn geen komende evenementen