Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Rudsel Maduro van ActionCOACH

Brede Kennis van zaken

 Rudsel heeft brede kennis van, en praktijkervaring met de algehele bedrijfsvoering binnen organisaties, zowel in corporate als in MKB-omgevingen. Deze ervaringen heeft hij in verscheidene werelddelen genoten, o.a. Noord & Zuid Amerika, Caribisch gebied en Europa. 

In de Corporate omgeving heeft hij meer dan 15 jaar in verschillende Leiderschapsrollen gefunctioneerd met eindverantwoordelijkheid voor financiële, commerciële en operationele zaken, en het algemeen leiderschap. Ook heeft hij solide ervaring als Trainer, Sales & Performance Coach, en Mentor in de Corporate omgeving. In het MKB, heeft hij een aantal jaren als General Manager en representant van de eigenaar de leiding gehad over een restaurantketen met meer dan 150 medewerkers. Hier heeft hij daadwerkelijk kunnen meemaken hoe het MKB functioneert. De verworven inzichten en praktijkervaring in deze MKB-omgeving zijn van enorme waarde voor hem om ondernemers beter te kunnen begrijpen en effectiever te coachen. 

Zijn academische achtergrond in Business Management (BSc) en Organisatiepsychologie (MSc) fungeren als theoretische kader voor zijn inzichten in thema’s als bedrijfsorganisatorische zaken, management, leiderschap en coaching. Rudsel heeft ook een certificatie in ‘Growth Hacking’, een marketingmethode die zeer toepasselijk is voor ondernemers (effectieve groeistrategie via onlinemarketingkanalen). 

Met zijn positief-kritisch en resultaatgerichte houding, is Rudsel is in de positie om jouw prestaties op de gebieden van leiderschap, verkoop, marketing, financiën, human resources en overal bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen zodat jij meer aan je onderneming gaat werken in plaats van te vaak in je onderneming.

Als Persoon 

           Rudsel coach vanuit zijn hart en zijn passie is aanstekelijk. Hij zal ervoor zorgen dat je het beste uit je eigen kracht haalt voor maximale resultaten. Hij zal altijd een manier vinden om jouw succesvoller te later worden. Hij is geduldig, discreet, betrouwbaar, heeft een warme persoonlijkheid met humor, maar hij houdt je wel verantwoordelijk voor je prestaties en resultaten.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen