Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

RUIMTEVOLK is een multidisciplinair inspiratieplatform en werkplaats voor steden, dorpen en regio’s. In de zoektocht naar duurzame antwoorden op maatschappelijke opgaven, organiseren we kennis en inspiratie door middel van kruisbestuiving en het leggen van nieuwe verbindingen tussen disciplines en spelers in de steden en dorpen.

 

Als kennisorganisatie nemen we een bijzondere en onafhankelijke positie in tussen lokale, regionale en nationale overheden, (kennis)instituten, maatschappelijke instellingen, burgers en ondernemers. Dat doen we met ons team (zie onder) en uitgebreide kennisnetwerk, dat we sinds 2007 zorgvuldig hebben opgebouwd en zich uitstrekt tot in de haarvaten van de Nederlandse steden en regio’s: van Leiden tot Lochem, Heerlen tot Hornhuizen en van Amsterdam tot Appingedam.

 

We verbinden kennis en ervaring via ons platform (bijna een kwart miljoen gelezen artikelen per jaar), bijeenkomsten en publicaties. Steeds vaker werken we samen met ons netwerk en partners in de praktijk samen aan opgaven en uitdagingen ter plekke.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen