Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

SPOTLIGHT, het nieuwe gezellige housefeest in hartje Bussum! Mijn roepnaam is Sue-Jean maar mijn vrienden noemen mij Soette, vandaar de naam SOET Events.

Ik organiseer al 20 jaar feesten voor mijn close vrienden en familie. Mei 2019 heb ik besloten naast mijn webwinkel Fashinn.nl ook voor mijn passie in organiseren te gaan. Ik heb altijd zoveel leuke reacties gehad van vrienden en familie op mijn feesten, en als Soette een feest geeft...is iedereen altijd van de partij.

Eind 2018 ben ik mijn zeer talentvolle en beste vriend DJ Charro gaan helpen een plek te veroveren in de wereld van Housemuziek. Concurrentie in de muziekwereld is heel groot en wij verloren in het proces van zorgen dat we gezien worden als Dj soms bijna ons eigen ik en motivatie. Dit was geen fijn gevoel. Wij handelen vanuit passie en willen kunnen genieten van wat wij aan het doen zijn. Deze energie willen wij delen met onze bezoekers en fans.

Daarom heb ik besloten SOET Events op te zetten en ben mijn eigen ding gaan doen. Ik heb een private party georganiseerd onder familie, vrienden, collega’s, en heb mijn Charro in de SPOTLIGHT gezet! Daarna bleef de vraag komen, wanneer organiseer je weer een feestje. Dit heeft mij de stoute schoenen doen aantrekken en heb SPOTLIGHT georganiseerd voor iedereen!

SOET Events organiseert (house)feesten voor 25+ publiek. Mijn eerste feest is op zaterdag 28 december 2019.

SPOTLIGHT is een nieuw housefeest dat elke laatste zaterdag van de maand plaats zal vinden op locatie The Spot in Bussum. Onze Dj’s mixen die avond lekkere Tech House, Techno, Latin House, Afro House, Deep House, Club House, Soulful en brengen een lading positieve energie & good vibes met zich mee.

Voor een ieder die dit leest en nog niet weet wat hij 28-12-2019 gaat doen, in omgeving Bussum woont, zin heeft in een leuk nieuw feest met echt TE gekke leuke Dj’s, Vette Housemuziek, Positive Vibes Only…Dan zeg ik, kom gezellig naar mijn kick off.  Kaartjes koop je online via Eventbrite €21,- p.s. (Incl BTW + Service Kosten) 

Bye the way, SPOTLIGHT is 1 van de events dat SOET Events organiseert. Waar mijn volgende event zal gaan plaatsvinden, en wat de thema daarvan gaat worden, is altijd een verassing. Volg mijn social media kanalen, website, en 1Love Dj’s om op de hoogte te blijven van SOET Events.

1Love is de naam die ik mijn Dj’s en Partners heb gegeven. Wij werken als team samen vanuit de naam 1Love. Via het kanaal 1Love Management promoot ik mijn Dj’s gratis. Cause it’s all about love, and we can never give enough of that energie!

Wil jij een 1Love Dj boeken voor jouw event, dan kun je via onze website en social media direct in contact komen met de Dj’s. Wij vragen geen fee van onze Dj’s, alleen 1Love energie en passie!

SPOTLIGHT is altijd Classy en SOET Events heeft een No Nonsense Policy! Wij willen dat een ieder zich thuis voelt bij onze events en behandelen elkaar met respect en laten iedereen in hun waarde. Positive Vibes Only!

Onze bezoekers krijgen de naam SOETjes. Deel jouw SOET Events Selfie op social met #soetjes en wij plaatsen jouw foto op onze kanaal en website.

Wij werken samen met een vaste cameraploeg Top III Productions. Zij verzorgen foto’s en video’s van onze events. Deze zullen worden gedeeld op al onze social media kanalen en website. Liken en Delen is altijd lief! Wij waarderen alle support!!

Mijn geweldige 1Love partners zijn: 24/7 Events, MG Spirit, Top III Productions, Fashinn.nl.

Samen gaan wij unieke concepten bedenken en leuke gezellige events opzetten voor iedereen die in is voor gewoon simpel gezelligheid met respect en 1Love vibes. Enjoy Life Together bij SOET Events!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen