Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sonja Vlaar

Sonja Vlaar

Sonja Vlaar is - sinds 2004-  zelfstandig (neuro-)coach voor personen en teams en meer dan 25 jaar coach/ gedragstrainer / consultant voor de ontwikkeling van skills en leiderschap. 

 

Haar passie voor neurobiologie en de emotionele intelligentie van het lichaam en van het brein ontstond in de jaren 80 tijdens haar eerste studie als Ir. Humane Voeding aan de WUR. Daarna volgde ze in 2002 een MSc studie voor supervisie & coaching aan de HAN. Haar oorspronkelijke passie voor de neuro-benadering kreeg een boost in 2016 met de internationale certificerings-opleiding Conversational Intelligence™

 

Sindsdien combineert ze haar professionele ervaring met een praktische werkwijze die gericht is op het ondersteunen van personen en teams, om op die manier bij te dragen aan vertrouwen tussen mensen en het faciliteren van open en eerlijke gesprekken.

 

Sonja Vlaar is een multi-gecertificeerde professional voor: Organisatie & RelatieSysteem Coaching™ (ORSCC), Conversational Intelligence™(C-IQ), Whole Brain™, gevorderde Narratieve Coaching, Supervisie (LVSC), TMAMethode voor talentontwikkeling en talentmanagement en voor Focusing. 

 

Naast haar werkaamheden vanuit Attune, is Sonja Vlaar in 2019 facilitator bij de internationale virtuele Summit van de World Business and Executive Coaching and Leadership Coaching (WBECS).  Verder volgt ze een internationale studie bij Neurozone®.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen