Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Spark your Potential

Vol passie duikt Spark your Potential in de Bermudadriehoek van Leiderschap, Strategie en Verandering met als magisch element cultuur. Verschillende mogelijkheden voor strategisch advies, trainingen, programma's en workshops worden georganiseerd met open inschrijvingen of in-company. 

Door licht te schijnen op duistere hoeken of juist overbelichte stukken word jij nog beter in wat je al deed en smelten belemmeringen weg als sneeuw voor de zon. Alle processen hebben tijd nodig en ik ben geen magische pil, maar het wordt een stuk makkelijker als je het niet alleen hoeft te doen. Vaak is er de combinatie van training/workshop en aanvullende coaching, voor wanneer je patroon je intentie lijkt in te halen. 

Graag vertel ik je er alles over, dus als je meer wilt weten, bel me gerust. Elk kwartaal is er een nieuwe whitepaper en een aantal keer per jaar komt er een magazine uit. 

In 2019 komt er een Youtube serie en een podcast. Dus voor wie in het tijdschrift zou willen met een interview, in de podcast of later dit jaar in de youtube-serie. laat het me weten :-)

Ik zie er naar uit je te ontmoeten,

warme groet,

Astrid

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen