Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Stand Up Inspiration

Stand-up Inspiration! Ideeën, gedachten en visies, gebracht door kritische en enthousiaste denkers uit verschillende werelden. Inspiratie in interactie de zaal.

Maandelijkse inspiratie-avonden in Toomler (onder het Hilton in Amsterdam) en heel af en toe in Groningen. Tussen de 5 en de 7 ideeënbedenkers en enthousiastelingen delen een avond lang hun ideeën on stage. Zonder hulpmiddelen als powerpoint en dergelijke, ‘kaal’ op het podium met alleen een microfoon.

Het is geen debat-avond, maar een snelle mix van ideeën en gedachten, waarbij een MC de sprekers aankondigt en afkondigt. De onderwerpen zijn breed en gevarieerd, en we kiezen ervoor om van te voren niet aan te kondigen welke sprekers er in de line-up zitten. We willen graag publiek dat niet alleen komt om vermaakt te worden, maar om aan het denken gezet te worden en om ideeën te delen en zich met elkaar te verbinden.

Elke avond is er na de pauze ruimte voor de One-minute-of-inspiration, waarbij maximaal 6 mensen uit het publiek de ruimte krijgen om -heel kort- een idee te vertellen.


Helaas, er zijn geen komende evenementen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen