Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Stichting Contactgroep Achterhoek O.O.

De SCA OO is actief in het oosten van Gelderland. Eén van de doelstellingen van de SCA OO is het instandhouden en het verbreden van de belangstelling voor mechanische aangedreven machines en/of werktuigen zoals tractoren en stationaire motoren. Dit doen we onder andere door het organiseren van toertochten en contact- en videoavonden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de tractoren, machines en werktuigen er niet alleen mooi bijstaan, maar ook dat er mee gewerkt wordt.

Ons visitekaartje is het Oldtimerfestival in Winterswijk-Meddo. Dit evenement vindt elk jaar plaats in het derde weekend van september, op een terrein aan de Illegoorweg. Een zijstraat van de weg tussen Winterswijk en Eibergen. Zonder uitzondering wordt het evenement gekenmerkt als een gemoedelijk samenzijn van oldtimerliefhebbers in een ongedwongen sfeer met een grote variëteit  aan bezienswaardigheden. Naast groot aantal tractoren, stationaire motoren, oldtimerauto’s, motorfietsen, campers en bestel- en vrachtauto’s is er een uitgebreide onderdelen-en hobbymarkt. Langs de vele kraampjes met brocante, antiek en curiosa kan ook menig interieur liefhebber zijn of haar hart ophalen. Op het marktgedeelte verkopen tientallen standhouders de heerlijkste streekproducten en het laatste zeldzame stuk dat nog aan een verzameling ontbreekt. Ook voor kinderen wordt er voor voldoende vertier en vermaak gezorgd. De vriendelijke prijzen van de (warme) versnaperingen op het terrein en de dranken in de tent, maken er een echt oldtimerfeest van.

Stichting Contactgroep Achterhoek Organisator Oldtimerfestival is in 1994 opgericht, de Stichting Contactgroep Achterhoek telt ongeveer 200 donateurs.

 

Stichting Contactgroep Achterhoek O.O.
Organisator evenementen waaronder het Oldtimerfestival Meddo.
Vreehorstweg 6, 7102 EL Winterswijk
Rabobank: NL66 RABO 0114 4287 00
Website: www.meddo.info

KvK: 55617727

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen