Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Stichting E30

Stichting E30 wil iedereen die werkt in en met de erfgoedsector ondersteunen met expertise, training en netwerk bijeenkomsten. Dat doen we om bij te dragen aan een innovatieve en vitale sector, die ervoor zorgt dat ons erfgoed relevant blijft.

Met netwerken als met Erfgoed 2.0 (netwerk voor erfgoedprofessionals en andere geïnteresseerden over innovatie op het gebied van participatie, educatie, nieuwe media en communicatie), Collectiewijzer (collectiebeheer, conservering, restauratie en collectiemanagement) en Inheritage.eu (erfgoed interpretatie en tentoonstellings design bij archeologie, historische stadscentra, landschappen en -sites) dragen we bij aan uitwisseling van kennis en ervaring, professionalisering en inspiratie op diverse werkterreinen binnen de erfgoed sector. Behalve weblogs, LinkedIn groepen, social media en nieuws-magazines gaan we per 2014 ook bijeenkomsten en reizen organiseren.

We bemiddelen ook tussen beschikbare expertise en de vraag naar advies, ondersteuning en realisatie. Daarvoor onderzoeken we nu de mogelijkheden voor het opzetgten van een coöperatie.
Interesse in de coöperatie? Mail ons via theo@stichtinge30.nl

Helaas, er zijn geen komende evenementen
Helaas, er zijn geen afgelopen evenementen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen