Afbeelding voor organisatorprofiel

Street Art Antwerp

https://streetartantwerp.com/

BOOK YOUR TOUR BELOW

Gebeten en gepassioneerd door het graffiti virus laat Street Art Antwerp de mooiste pareltjes zien in Antwerpen en de districten!

Overdag werkzaam als onderhoudscoödinator op chemisch bedrijf Ineos en vader van 2 tieners, maar daarnaast gaat Tim's vrije tijd volledig op aan street art en graffiti. Van fotografie, tot reizen, van social media managment tot nieuwe street art projecten uit de grond stampen.

In 2015 spotte Tim zijn eerste street art en postte die op zijn social media. Een nieuwe wereld openbaarde zich en vroeg om verder onderzoek. Onder het alter ego 'streetartwerpenaar' ging hij op zoek naar kleur op muren en deelde al zijn vondsten op Instagram. Hij verwachtte een gesloten wereld maar deze bleek opvallend opener dan gedacht en artiesten appreciëerden zijn werk.

Eind 2016 organiseerde hij een eerste keer street art tours voor het goede doel en het jaar daarop bleven de aanvragen komen. In 2017 startte hij met de eerste street art tours in Antwerpen.

Met de opbrengst van deze rondleidingen ondersteunt Street Art Antwerp nieuwe projecten en sinds 2017 faciliteerde het al meer dan 30 muurschilderingen in het Antwerpse.

Street Art Antwerp ligt mee aan de basis van het populaire internationale street Art Cities platform dat digitale oplossingen biedt aan steden en gemeenten die hun street art aanbod willen tonen aan de wereld. Street Art Cities is vandaag (september 2020) actief in bijna 700 steden en met de gartis Street Art Cities app kan je zelf al op ontdekkingstocht gaan in een selectie van deze steden.

Helaas, er zijn geen komende evenementen