Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

The Event Store

The Event Store is een evenementenbureau gevestigd in het authentieke Groothandelsgebouw in Rotterdam. De meest karakteristieke en bruisende locatie van hartje Rotterdam. Als full-service ‘inspiratiefabriek’ ontwikkelen wij unieke events op het gebied van arbeid & persoonlijke ontwikkeling. Wij vertalen ideeën naar werkbare concepten. Conceptontwikkeling, zowel voor eigen programma's als voor onze partners.

Passie, inspiratie, humor en een tikkeltje anders is waar wij voor staan. Dit zijn wij en deze kernwaarden vind je dan ook overal in terug. Onze inspiratie vertaalt in jouw beleving, dat zijn de ingrediënten voor ons unieke concept.

 

Een event met een heldere boodschap.
Al onze events worden gegeven door bevlogen specialisten met kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van arbeid & persoonlijke ontwikkeling.  ​

 

De magie van The Event Store?
Onze evenementen staan bekend als een tikkeltje anders, indrukwekkend en onderscheidend. Gedreven door ambitie, vormgegeven met passie, altijd vol fun. Onze events zijn dan ook inspirerend en ambitieus, dat is de magie van The Event Store. Deze kernwaarden komen dan ook overal in terug. Bijzondere, waardevolle ervaringen die je bij zullen blijven. Je beleeft ze bij The Event store!

“De weg naar succes begint net buiten jouw comfort zone”
Daar lopen wij graag met je mee, om jou in te begeleiden en uit te dagen. ~Kelly Vinck

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen