Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

The Future Group

The Future Group (TFG) is het grootste fysieke ICT expertisenetwerk van zelfstandig ondernemers in Nederland. TFG is een unieke samenwerkings- organisatie binnen het ICT segment en is onderverdeeld in diverse autonome maatschappen. TFG begeeft zich veelal op het raakvlak van business en ICT. Het betreft complexe ICT vraagstukken die nauw verbonden zijn met de business.

Door onze heldere kijk op bedrijfsvoeringvraagstukken en gedegen vakkennis realiseren we doeltreffende en flexibele oplossingen voor onze klanten. Onze strategie is er op gericht samen met de klant duurzame oplossingen te bieden op het gebied van informatievoorziening en personeel. Onze realisaties vinden plaats op zowel bedrijfskundig, procesmatig als technologisch gebied. De dienstverlening van TFG bestaat uit: projectmanagement, consultancy en detachering.

ln TFG verenigen we het beste van 2 werelden: voor onze maten de ultieme zelfstandigheid met ruimte voor vakmanschap, en dankzij TFG toch de zekerheid van werk, een professioneel netwerk en maximale ontzorging. Hetgeen voor u als klant betekent dat u verzekerd bent van hoogstaand professionele oplossingen. Door ons extreem lage verloop en aanwezige expertise kunnen wij een hoge mate van continuïteit waarborgen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen