Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Trainingscentrum Helena

WELKOM BIJ TRAININGSCENTRUM HELENA
VOOR SPORT, GEZONDHEID, WEERBAARHEID EN CONFLICTHANTERING

Trainingscentrum Helena is sinds 1 juli 2005 een uniek centrum dat als doelstelling heeft om te helpen fysiek en mentaal sterk in je schoenen te staan. We onderscheiden ons met effectieve, resultaatgerichte methodes. We leren kinderen, tieners en volwassenen hun fysieke en mentale kracht te vergroten met lessen zelfverdediging, empowermenttrainingen, fysieke training, mentale training en coaching en conflicthantering. De hoofddoelstelling van Trainingscentrum Helena is om met onze activiteiten de kwaliteit van leven van onze leden te vergroten. Dit moet in het dagelijks leven merkbaar zijn. Volgens onze visie gaat het er in het leven om hoe je jezelf ziet en waarin je de tevredenheid over jezelf kunt vergroten. Daarom; "Sterk in je Schoenen".

De naam Helena komt van de Griekse half-godin Helena van Troje. De Trojaanse oorlog draaide alleen om het terug krijgen van Helena naar Griekenland, nadat zij was ontvoerd.

Zo onmisbaar als de aanwezigheid van Helena in Griekenland was, zo onmisbaar is het geluk in de mens van nu. Veiligheid is, naast voedsel en rust één van de basis behoeftes in het menselijk bestaan. Helena staat voor de moederliefde en zorgzaamheid die alleen een vrouw kan geven.

Indien u specifieke vragen of wensen heeft, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen