Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Transcare-pijn

Bij Transcare werken vele hulpverleners, het betreffen psychologen, artsen, fysiotherapeuten en administratief personeel. Alle hulpverleners zijn door ons zelf geschoold, alle hulpverleners hebben affiniteit met chronische pijn en werken vanuit dezelfde transdisciplinaire visie op pijn. Kernwaarden hierbij zijn; tijd voor de patient, elke patient is uniek en het probleem van de patient staat centraal.

Transcare is een initiatief van:

Dr. Doeke Keizer (huisarts in Harkema)

Dr. Doeke Keizer studeerde geneeskunde en was zeven jaar werkzaam op het Pijncentrum van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Daar werkte hij in een multidisciplinaire setting als arts. In 2009 promoveerde hij op klinisch onderzoek naar het meten en detecteren van neuropathische pijn en sensitisatie. Daarover publiceerde hij in vooraanstaande internationale en nationale tijdschriften. Sinds zijn specialisatie als huisarts participeert hij in een maatschap van vier huisartsen in Huisartsenpraktijk Het Homeer te Harkema.

Prof. Dr. C. Paul van Wilgen (gezondheidspsycholoog, fysiotherapeut en epidemioloog)

Prof. Dr. C. Paul van Wilgen werkt meer dan twintig jaar met patiënten met chronische pijn in een multidisciplinaire setting. Hij deed onderzoek naar (behandelingen van) chronische pijn. Ook deed hij onderzoek naar samenwerkingsverbanden binnen de zorg en begeleidde hij multidisciplinaire samenwerkingsprojecten. Hij verzorgde scholing voor verschillende behandeldisciplines op het gebied van chronische pijn. Hij schreef meer dan zeventig publicaties over het onderwerp pijn en is medeauteur van de boeken Graded Activity, een gedragsmatige behandelmethode en Pijneducatie. Sinds 2014 is hij aangesteld als gast professor aan de Vrije Universiteit van Brussel met als aandachtsgebied chronische pijn.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen