Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Venray in Dialoog

In de week van 4 t/m 11 november 2016 vinden op verschillende plekken in Venray dialogen plaats. Mensen komen samen en wisselen in kleine kring onder leiding van een getrainde gespreksleider ervaringen en dromen uit aan de hand van een thema.
Dit jaar is het thema 'vrijheid'.

Venray is een mooi, divers dorp. Onze inwoners van verschillende culturen, godsdiensten en levensstijlen leven over het algemeen prima samen. Dit kunnen we zo houden door ons te blijven verbinden met Venray en met elkaar.
Hoe ervaar jij de verbinding met bijvoorbeeld je buurtgenoten, oude en nieuwe Venraynaren, ouderen, jongeren, vluchtelingen, ondernemers en cliënten? 

De werkgroep Venray in Dialoog wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de dialoogmethodiek en laten ervaren hoe de dialoog leidt tot meer begrip en mensen verbindt.

Doe mee!

Klik op de button hieronder en meld je aan voor een van onze dialoogtafels door achter de gekozen dialoogtafel het aantal gewenste tickets in te vullen en onder aan de pagina op bestellen te klikken. U ontvangt een bevestiging per mail. U hoeft geen ticket mee te brengen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen