Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Vereniging Bedrijfskring Almere

De VBA is één van de grootste bedrijvenkringen van Nederland (zo’n 400 bedrijven zijn lid) en sinds het ontstaan van Almere en de vestiging van de eerste ondernemers in deze stad actief.
Doel is het behartigen en bevorderen van de belangen van (Almeerse) ondernemers, alsmede het stimuleren van de ontwikkeling van Almere en al hetgeen daarmee in de ruimste zin verband houdt.

 

De kracht van de VBA is de pluriformiteit van haar leden en de mate waarin ze zich actief voor de collectieve belangen van de ondernemers inzetten. De vereniging is een afspiegeling van de economische bedrijvigheid in de stad en kent daarom een groot aantal kleine zelfstandigen. Maar het MKB en ook de grotere bedrijven zijn in evenredigheid binnen de gelederen van de VBA te vinden.

 

Er is binnen Almere geen beter bedrijvennetwerk te vinden dan de VBA. Dat komt door de individuele en collectieve competenties van haar leden, door de slagkracht die het gevolg is van het volume van de vereniging en door de sterke verbindingen van bestuurders en actieve leden met de maatschappij waarvan wij allen deel uitmaken.

 

De VBA is het waard om bij te horen en aan bij de dragen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen