Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Vereniging voor Afgestudeerde Psychologen Tilburg (VAPT)

De Vereniging voor Afgestudeerde Psychologen te Tilburg, kortweg VAPT, is de officiële alumnivereniging van de opleiding Psychologie (Bsc, Msc of drs.) van Tilburg University. Daarnaast kunnen ook docenten, onderzoekers en vakgenoten van de verschillende psychologiedepartementen van Tilburg University lid worden. 

De VAPT organiseert jaarlijks meerdere activiteiten voor haar leden en derden, waarvoor men zich kosteloos kan aanmelden. Middels deze activiteiten blijven alumni en vakgenoten op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied. Kennisoverdracht en het delen van ervaringen staan hierbij voorop. Daarnaast bieden wij onze leden een platform om contact te onderhouden met (oud-)studiegenoten en de universiteit, en om nieuwe connecties te maken. Tijdens de borrels is er genoeg tijd om gedachten en ideeën uit te wisselen met vakgenoten. 

De VAPT is altijd op zoek naar interessante sprekers voor lezingen of workshops. Lijkt het jou leuk om jouw expertise binnen de psychologie te delen met andere alumni? Of heb je suggesties? Neem dan contact met ons op via vaptilburg@gmail.com 

Lijkt het je leuk om ook een steentje bij te dragen aan de VAPT? Om de organisatie van activiteiten in de toekomst te kunnen waarborgen en om voldoende afwisseling in de inhoud van de activiteiten aan te brengen, zijn wij op zoek naar actieve alumni! Nieuwsgierig? Stuur een berichtje naar vaptilburg@gmail.com zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismaking! 

Nog geen lid? Meld je aan via het alumnibureau van Tilburg University! 

Op de hoogte blijven van VAPT? Volg ons via Facebook, Twitter (@VAPTilburg1) en LinkedIn!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen