Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

VIEsta voor positief leven

VIËsta RAAK(T) JE BEWUST

De missie van VIËsta is een bijdrage te leveren aan een positieve wereld, door zoveel mogelijk mensen te inspireren en bewust(er) te maken van een gepassioneerd en blijvend succesvol leven en de ongekende mogelijkheden om meer uit het leven te halen.
VIËsta gaat over het leven, en hoe je jouw leven en dat van anderen leuker maakt!

Wij bieden Events, workshops tips & tools die jou inspiratie bieden in het positief afstemmen. Voel je enthousiast, krachtig en blij op het gebied van geluk, liefde, plezier en overvloed.

 


MAAK VAN JOUW LEVEN EEN FEEST!

Wil jij jouw droomdoelen realiseren, makkelijk en met plezier vanuit persoonlijke en financiële vrijheid? Dan is VIËsta de plek om jezelf daar op af te stemmen, zodat jij die overvloed kan ontvangen! Want je bent het waard. Het kan makkelijk en met veel plezier jouw leven binnenstromen!

 


VIËsta richt zich op 5 LEVENSGEBIEDEN


✓ Zingeving
✓ Liefde & Relaties
✓ Gezondheid
✓ Geld & Werk
✓ Vrije tijd

Binnen deze levensgebieden (levenskamers) gaan we positief aan de slag met de #wetvanaantrekking om geluk en succes te creëren.

 


Wil jij VRIJHEID VOELEN?"VIËsta Fulltime Levensgenieters" staat voor overvloed in het leven, vol genieten en liefde. Het brengt op inspirerende en krachtige wijze groei en positieve ontwikkelingen in jouw leven t.a.v VRIJHEID, OVERVLOED, GELUK & SUCCES in al jouw levensgebieden.

 


REALISEER JOUW DROOMDOELENVIËsta helpt jouw je mindset af te stemmen of positief creëren, m.b.v informatie over positief denken en de WET VAN AANTREKKING.

Ik wens je veel plezier, geluk en overvloed toe!

Margo de Bruin
VIËsta

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen