Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

VIEsta voor positief leven

VIËsta RAAK(T) JE BEWUST
 
 
 De missie van VIËsta is een bijdrage te leveren aan een positieve wereld, door zoveel mogelijk mensen te inspireren en bewust(er) te maken van een gepassioneerd en blijvend succesvol leven en de ongekende mogelijkheden om meer uit het leven te halen.VIËsta gaat over het leven, en hoe je jouw leven en dat van anderen leuker maakt!

De missie van VIËsta is een bijdrage te leveren aan een positieve wereld, door zoveel mogelijk mensen te inspireren en bewust(er) te maken van een gepassioneerd en blijvend succesvol leven en de ongekende mogelijkheden om meer uit het leven te halen.

VIËsta gaat over het leven, en hoe je jouw leven en dat van anderen leuker maakt!

 

 

Ben jij er klaar voor om (nog meer) FULLTIME LEVENSGENIETER te worden?
Wat als je vrij kon zijn om te genieten van dat wat jouw hart verlangt? 
Wat als je kan kiezen voor je PASSIE te volgen, datgene te doen en te kopen wat je wenst? Volledig te genieten, vol overgave en plezier?

 

******************************************************************** 

 

★ ★ ★ MAAK VAN JOUW LEVEN EEN FEEST! 

 

Wil jij jouw droomdoelen realiseren, makkelijk en met plezier vanuit persoonlijke en financiële vrijheid? Dan is VIËsta de plek om jezelf daar op af te stemmen, zodat jij die overvloed kan ontvangen! Want je bent het waard. Het kan makkelijk en met veel plezier jouw leven binnenstromen!

 

VIËsta richt zich op 5 LEVENSGEBIEDEN

 Zingeving 
 Liefde & Relaties
 Gezondheid
 Geld & Werk 
 Vrije tijd

Binnen deze levensgebieden (levenskamers) gaan we positief aan de slag met de #wetvanaantrekking om geluk en succes te creëren.

 

★ Wil jij VRIJHEID VOELEN?

 

"VIËsta Fulltime Levensgenieters" staat voor overvloed in het leven, vol genieten en liefde. Het brengt op inspirerende en krachtige wijze groei en positieve ontwikkelingen in jouw leven t.a.v VRIJHEID, OVERVLOED, GELUK & SUCCES in al jouw levensgebieden.

 

★ REALISEER JOUW DROOMDOELEN

 

VIËsta helpt jouw je mindset af te stemmen of positief creëren, m.b.v informatie over positief denken en de WET VAN AANTREKKING.

 

Wij bieden Events, workshops tips & tools die jou inspiratie bieden in het positief afstemmen. Voel je enthousiast, krachtig en blij op het gebied van overvloed, liefde, plezier, geld en rijkdom.

Ik wens je veel plezier, geluk en overvloed toe!

Margo de Bruin
VIËsta

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen