Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Vrije Denkers (Arthur Kruisman, Patrick Donath)

Wij, Arthur en Patrick, vormen samen de Vrije Denkers. Na jarenlang het intrapreneurship te hebben ontwikkeld binnen een grote IT-onderneming hebben wij op 1 februari 2016 de loonslavernij verruild voor het zelfstandig ondernemerschap. Sinds 2008 geven wij workshops, keynotes, speeches, gigs, onze klanten geven er verschillende benamingen aan. Inhoudelijk raakt het vooral 'doen als beste manier van denken' en wat er voor nodig is om in vrijheid waarde te creëren. Wij zetten ons publiek aan tot actie, hoe klein ook. We sporen ze aan om in verbinding te komen met een bedoeling die zowel de organisatie als persoon dient. Dat doen wij door een unieke combinatie van theorie, beweging en inspiratie te brengen in een uitermate compact tijdslot.

Inmiddels kunnen we zeggen dat we meerdere unieke, inspirerende en motiverende werkvormen en workshops hebben ontwikkeld die we vaak en voor uiteenlopende sectoren mogen geven. 'Je komt nog eens ergens' zegt Arthur vaak en niet voor niets: we werken van Winschoten tot Sas van Gent, van Alkmaar tot Heerlen en ook België mogen we tot ons werkgebied rekenen.

De groepsgroottes variëren van 20 tot 1500 mensen in diverse lokaties. Van kleine zaaltjes boven in een oude fabriek tot aan de Arena of het Beatrix Theater. Als er beeld en geluid aanwezig is én leuke mensen die wat willen bereiken dan komen we heel graag.

Wij willen jou graag kennis laten maken met onze laatste twee workshops 'Zoek het zelf lekker uit' en 'Hoe dan? Doe dan!'. We geven beide workshops op een avond. Kies de locatie en/of datum die jou het beste past. 

Weet je iemand die je mee zou willen nemen? Heel graag!
Laat hem/haar zichzelf wel even inschrijven via deze site, zodat wij weten wie jij wilt inspireren.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen