Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

www.agileonthefly.com

Agile On The Fly zet de mens centraal in werk en veranderen.

 

Hoe maken wij van onze werkomgeving een betere plaats om te zijn? Een betere plaats voor onze samenleving, voor ons netwerk van collega's, leveranciers, belanghebbenden, voor onszelf en onze gezinnen, families en vrienden?

 

In 2018 werkt Agile On The Fly aan de pubicatie van een boek dat op 4 december beschikbaar komt tijdens een spetterend event.

 

Dit boek zal het resultaat zijn van onderzoekende activiteiten en van de verhalen van de samenstellers. Misschien ben jij wel een van hen? Die verhalen gaan over hoe het nu is en hoe anders organiseren  echt werkt in de praktijk. We schrijven dit boek met  de intentie dat anderen een plezier te doen met onze getuigenissen en reflecties.

 

Het maken van het boek over Agile krijgt On The Fly vorm.

All inclusive! Werkenden, werklozen, managers, werkvloer, kantoorlui, verpleegkundigen, ambtenaren, industrielen, bouwers, theatermakers, ICT'ers, marketeers, zangers,  adviseurs, filosofen, leraren.... iedereen is welkom. Hoe meer diversiteit hoe beter. Dus als je mee wilt denken, doen, schrijven.....

 

....de eerste bladzijden en de eerste aanzet tot een inhoudsopgave, schrijven we op 28 maart 2018 in Utrecht. Is jouw nieuwsgierigheid gewekt? Heb jij ook de urgentie om te delen wat je weet om de werkplek positief te ontwikkelen? Vlieg dan mee en sluit je aan bij de Vliegende Zwerm!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen